Växtförsäljning

Copyright © All Rights Reserved

Telefontid: vardagar 09.00-17.00

Tel: 070-5224362

E-post: bjorktorpstradgard@gmail.com

Växtförsäljning

FINA VÄXTER TILL DIN TRÄDGÅRD!

Vi har under säsong möjlighet att beställa hembåde stora och små partier med växter med 1-2 veckors leveranstid. Udda sorter kan ha något längre leveranstid, och tidigt och sent på säsongen kan växterna också vara slut i lager. Men normalt sett kan vi få fram allt förutom ettåriga sommarblommor, och dessutom i alla tänkbara storlekar. Färdigvuxna häckar, riktigt stora buskar och ännu större träd. Det finns perenner i små och stora krukor, så kallade solitärer och även prydnadsgräs, klängväxter, frukt & bärbuskar, barrväxter och alléträd.

 

Prismässigt håller vi ungefär samma nivå som i vanliga butiker. Vi vill inte konkurrera om priset utan värdesätter att vi med stolthet kan leverera bra varor.

 

Växterna kommer med lastbil direkt till oss på Björktorps Gård i Nyköping och du kan hämta dem här eller boka frakt hem till dörren. Då kommer jag personligen och lastar av växterna hos dig och kan även hjälpa till att ställa ut dem på rätt plats. Kom gärna med önskemål på växter och storlekar så får du en offert. Eller be om hjälp så väljer jag ut dina växter.

Vi tycker att det är viktigt att din upplevelse under ditt besök här hos oss blir trivsam och vi tar oss gärna tid att visa runt och ge dig tips och råd. Vårat mål är att du blir nöjd över både växter och vårt bemötande, det betyder mycket för oss med.

Trädgårdsmakaren samarbetar med flera av landets bästa odlare av buskar, träd och perenner. Vi har noga valt ut de som visat sig leverera bäst och friskast växtmaterial till oss. Vi odlar också egna perenner som kommer från beprövade växter i vår egen trädgård, och många av dem finns även att titta på i uppvuxet stadie. Det är stor skillnad på att se en växt i en kruka jämfört med att se den i verkliga livet.

 

Här i trädgården kan du som kund titta, känna och klämma på växterna innan du bestämmer dig. Och be om oss tips och råd inför ditt kommande växtval.

 

Om du ska anlägga en ny trädgård är kostnaden för växter ofta stor. När man betalar mycket vill man också ha kvalitet. Det kan vi erbjuda dig om du handlar och beställer växter genom oss.

 

Fördelen med att beställa direkt från odlaren är att växterna skötts exemplariskt fram till dagen för leverans. I butik vet du tyvärr inte hur länge de har stått och hur de skötts under tiden, vilket kan vara en nackdel för den fortsatta överlevnaden. Med andra ord får du färska och friska växter om du handlar av oss. Vi tar noga hand om dina växter tills du hämtar dem här.

Trädgårdsmakaren i Nyköping

Helena Åhlund

Bottenkarshyttan Björktorp

611 95 Nyköping