Växtförsäljning

Växtförsäljning

FINA VÄXTER TILL DIN TRÄDGÅRD!

Trädgårdsmakaren  samarbetar med flera av landets bästa odlare av buskar, träd och perenner. Vi har noga valt ut de  som visat sig leverera bäst och friskast växtmaterial till oss.


Om du ska anlägga en ny trädgård är kostnaden för växter ofta stor. När man betalar mycket vill man också ha kvalitet. Det kan vi erbjuda dig om du handlar och beställer växter genom oss.


Fördelen med att beställa direkt från odlaren är att växterna skötts exemplariskt fram till dagen för leverans. I butik vet du tyvärr inte hur länge de har stått och hur de skötts under tiden, vilket kan vara en nackdel för den fortsatta överlevnaden. Med andra ord får du färska och friska växter om du handlar av oss. Vi tar noga hand om dina växter tills du hämtar dem här.


Växterna kommer med lastbil direkt till oss på Björktorps Gård i Nyköping och du kan hämta dem här eller boka frakt hem till dörren. Då kommer jag personligen och lastar av växterna hos dig och kan även hjälpa till att ställa ut dem på rätt plats. Kom gärna med önskemål på växter och storlekar så får du en offert. Eller be om hjälp så väljer jag ut dina växter.

Vi har under säsong  möjlighet att beställa hembåde stora och små partier med växter med 1-2 veckors leveranstid.


Udda sorter kan ha något längre leveranstid, och tidigt och sent på säsongen kan växterna också vara slut i lager. Men normalt sett kan vi få fram allt förutom ettåriga sommarblommor, och dessutom i alla tänkbara storlekar. Färdigvuxna häckar, riktigt stora buskar och ännu större träd. Det finns perenner i små och stora krukor, så kallade solitärer och även prydnadsgräs, klängväxter, frukt & bärbuskar, barrväxter och alléträd.


Prismässigt håller vi ungefär samma nivå som i vanliga butiker. Vi vill inte konkurrera om priset utan värdesätter att vi med stolthet kan leverera bra varor.