TJÄNSTER

TRÄDGÅRDSTJÄNSTER

Har du just skaffat trädgård, byggt nytt hus eller vill förändra den trädgård du redan har?

Oavsett om du har en helt ny trädgård eller en gammal finns alltid mycket att tänka på. Kanske har du många egna idéer som du behöver hjälp med att samla ihop till en helhet, eller ingen idé alls och vill ha någon annans åsikter och goda förslag.


Det är många som känner sig lite osäkra inför att planera och anlägga en trädgård. När du äntligen bestämt dig för att göra något åt trädgården kan det därför kännas tryggt att få professionell hjälp. Om du väljer mig får du en designer som har lång erfarenhet och kunskap om hur det blir både funktionellt och vackert. Det gäller allt ifrån att välja ut nya växter och träd, planera en trivsam uteplats för avkoppling till att förverkliga drömmen om en damm eller ett vinterbonat växthus.

Att få sin trädgård designad, helt eller delvis, betyder inte att du som tomtägare måste följa alla idéer exakt. Även om du får en ritning kan nya tankar dyka upp och situationer förändras. Jag vill att den som ska bo och leva med trädgården i största möjligaste mån är med och påverkar resultatet. Eftersom det är du som ska leva med trädgården och ta hand om den framöver är det viktigt med ett gott och tryggt samarbete. Jag är lyhörd för dina önskemål men kommer med konkreta föslag och personliga tips om design som passar just dig, dina önskemål och den tomt du har. 

Målet är att skapa en trädgård som är hållbar, personlig, harmonisk, vacker, formstark och funktionell.

unsplash